Verlichting

Verlichting

LED-verlichting

De Build-In groep is toeleverancier van verlichtingsartikelen rechtstreeks af fabrikant(www.ledsavetheworld.nl). Deze producten onderscheiden zich in twee verschillende lijnen:
  • Technische verlichting voor commerciële toepassing.  • Functionele verlichting voor sportzalen, gymzalen en kantines.  


LEDSaveTheWorld, afgekort LSTW, is in 2009 opgericht en richt zich op het verlagen van de energierekening. LEDSaveTheWorld wil dit bereiken door kwalitatief zeer goede, energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen te bieden voor de vaak te hoge energievraag. Deze oplossingen worden getoetst aan zware eisen om de kwaliteit van onze verlichtingsproducten, zowel LED als inductie verlichting, te kunnen garanderen. Deze oplossingen zijn zonder comfortverlies of daling van lichtopbrengst, in te zetten.


Leveren van alleen de beste kwaliteit


In het verleden werd door veel bedrijven in Nederland slechte LED verlichting aangeboden. Deze eerste en tweede generatie LED verlichting is inmiddels verbannen en mag in veel gevallen niet meer verkocht worden. LEDSaveTheWorld wil, met haar inmiddels vijfde generatie LED verlichting, een ommekeer maken en aantonen dat LED verlichting de toekomst heeft. Het leveren van kwalitatief goede LED verlichting en energiebesparende inductie verlichting is daarbij zeer belangrijk om een gezonde verlichtingsmarkt te creëren en te behouden.